Cel mai eficient regim de slabit

Cel mai eficient regim de slabit

Forma fizica a unei femei si silueta reprezinta in ochii unui barbat cartea sa de vizita.O femeie care arata bine intoarce privirile multor barbate si se simte increzatoare in propriile forte.Aceasta este principala motivatie a femeilor de a urma un regim de slabit.

Citeste si: Cele mai bune exercitii ce pot reduce celulita

Fiecare femeie isi doreste sa arate bine si sa fie admirata, insa acest lucru este posibil pentru unele femei doar printr-un sacrificiu.Un regim de slabit urmat cu strictete poate deveni un chin daca persoana care-l urmeaza nu este obisnuita sa aiba restrictii in alimentatie.

Cand trebuie sa se apuce femeile de un regim de slabit?

Specialistii sustin ca o femeie ar trebui sa se apuce de un regim de slabit doar daca este hotarata si dispusa sa faca sacrificii, in alte conditii risca sa abndoneze lupta inainte ca primele rezultate sa apara.Cel mai recomandat regim de slabit este acela bazat pe fructe si legume, fara carbohidrati si dulciuri, insa cu o cantitate de proteine care sa-i ofere necesarul de energie pe intreg parcursul dietei.

Vezi si: cele mai bune retete de slabit

Un alt regim de slabit eficient si promovat de catre nutritionisti este acela disociat. Persoana care incepe acest regim are toate sansele sa slabeasca in timp si sanatos, daca respecta regula de baza a acestui regim de slabit:sa nu combine alimentele intre ele.Pacientul isi poate alege in fiecare zi cate un aliment pe care il poate consuma in cantitati mari, insa fara a-l combina cu alt aliment.

Combinatia perfecta pentru a obtine o silueta de invidiat este aceea de a completa acest regim de slabit cu exercitii fizice si ceaiuri de slabit.Un alt regim de slabit considerat cu efecte vizibile si durabile este cel dupa ceas.

Acest tip de regim de slabit garanteaza pierderea a 5-7 kilograme in 30 de zile.Respectand principiile unei alimentatii sanatoase si orele fixate din prima zi de regim veti reusi sa vedeti efectele inca din prima luna.

Leave a Reply