Cele mai eficiente exercitii de slabit

Cele mai eficiente exercitii de slabit

Pentru a-ti mentine silueta si pentru a reusi sa slabesti trebuie sa depui si un minim de efort fizic, pe langa celebrele diete de slabit. Orice specialist recomanda ca orice persoana sa faca de cel putin 3 ori pe saptamana exercitii de slabit pentru a-si pastra silueta sau pentru a slabi.

Instructorii de fitness sugereaza clientilor sa execute exercitii de slabit si acasa in timp ce isi indeplinesc activitatile cotidiene. Mersul pe bicicleta, fie ca este in aer liber, fie ca este in casa pe o bicicleta medicinala are rolul de a tonifia muschii picioarelor si de a arde calorii.

Alte exercitii de slabit eficiente sunt cele realizate la nivelul solului. Pentru un rezultat optim se recomanda sa fie efectuate in ritm alert, de preferat pe ritm de muzica.

Studiul pe performantele exercitiilor de slabit

Un studiu specializat arata ca perfomantele unor exercitii de slabit sunt influentate si de mediul in care sunt efectuate. Mediul in care faci sport afecteaza performanta. Alergarile in aer liber si plimbarile prin parc in ritm alert au o eficacitate sporita datorita faptului ca are loc o oxigenare mai puternica la nivelul creierului.

Afla si: Pot exercitiile de slabit sa indeparteze celulita?

Celebrele exercitii de slabit pilates sunt cele mai cunoscute din lume. Acestea au produs o adevarata isterie peste ocean si in prezent se bucura de un succes enorm si la noi in Romania. Acest tip de exercitii de slabit este cautat pentru ca asigura efecte vizibile in timp redus si tonifierea organismului.

Sfatul specialistilor pentru cei care vor sa-si mentina o silueta de invidiat sau sa slabeasca este sa faca sport indiferent de conditii sau de locatie. Sportul asigura un organism sanatos si un trup frumos. Si da, le poti avea pe amandoua daca ai un pic de vointa si iti dai interesul.

Leave a Reply