Ce este Make-up Atelier Paris

Atelier a luat fiinta in anul optzeci si sase in Paris, unde era folosit de catre artistii in make-up in prezentari de moda, in televiziune sau in teatru. La nivel global brandul Atelier makeup a inceput sa fie recunoscut la finalul anilor nouzeci atunci cand a fost introdusa paleta cu 5 stiluri de umbre pentru ochi. Datorita succesului sau paleta a fost copiata de multe alte branduri cunoscute. Make-up Atelier are propriul laborator si propria fabrica ceea ce ii confera un avantaj in privinta capacitatii de a raspunde la tendintele din domeniu. Un alt avantaj este faptul ca brandul Atelier este printre putinele care ofera produse construite pentru femeile asiatice, african-americane si hispanice. In general, aproape toate celelalte branduri cosmetice dau permisiune putinor fabrici din Italia sau Statele Unite. Asta explica de ce se pot gasi aceleasi produse si culori in diferite branduri. Acest lucru nu se intampla si in cazul brandului Make-up Atelier intrucat detine propriul laborat si propria fabrica, ceea ce ii ofera un plus in varietate, calitate si dorinta continua de a imbunatati. Principalele caracteristici ale produselor Atelier sunt: produsele sunt fabricate pe baza de minerale, au o rezistanta ridicata la umezeala, contin pigmenti pentru umbre si roseata, ceea ce le face ideal pentru uzul profesional dar si personal.

Make-up Atelier este distribuita de alte companii in tari precum: Grecia, Japonia, Rusia, Spania, Franta, Irlanda, Brazilia, Mexic, Australia, India de Vest, China, Israel si in alte tari.

Cine este Helene Quille?

Helene Quille este creatoarea si designerul brandului Make-up Atelier Paris, aceasta dezvoltand noi culori, texturi sau produse inovative. Helene Quille s-a nascut in Nancy, Franta in anii nouazeci, a studiat cosmetologia, s-a mutat in Paris la douazeci de ani unde s-a inscris intr-un curs de make-up la o scoala de moda sub influenta make-up-ului lui Jean-Pierre Fleuriom. Inainte de a crea Make-Up Atelier, Helene Quille a lucrat ca profesoara in diferite scoli de make-up si a fost consultat pentru branduri precum, Yves Rocher, Sephora sau Poudres Leclercs. Helene Quille are si o cariera ca si make-up artist in moda, teatru sau televiziune.

Incepand cu anul optzeci si sase, Atelier a devenit un brand de referinta in instruirea profesionala a artistilor in makeup. Make-up Atelier Paris ofera cursuri de training pe perioade scurte si lungi. Programele de training includ cele mai moderne tehnici si te instruiesc cu toate capacitatile necesare pentru a lucra in toate ariile de make-ul profesional. Cursul complet dureaza 9 luni de zile, cel pentru televiziune si moda dureaza 4 luni, iar cel pentru efecte speciale 6 luni de zile. Atelier ofera de asemenea si servicii pentru evenimente festive cum ar fi, lectii de make-up, make-up pentru mireasa, extensii naturale de par (din keratina).

Leave a Reply