Cele mai bune diete de slabit – Cum sa slabesti sanatos, prin diete?

diete de slabit

Cum sa slabesti si sa te mentii? Aceasta este intrebarea pe care multe femei si-o pun in momentul in care se lupta sa slabesca si ajung la o greutate normala intr-un final. Dupa o lupta crincena cu ele insele, urmeaza o alta lupta, cea de dupa cura de slabire. Teama ca vor reveni la greutatea initiala, le face sa intre in panica si sa adopte un regim alimentar gresit.

Unele femei renunta la diete de slabit dupa ce au obtinut o greutate dorita si in scurt timp reusesc sa acumuleze la loc kilogramele de care s-au chinuit sa scape.

Nutritionistii sustin ca cele mai bune diete de slabit sunt cele individualizate si personalizate. Fiecare organism reactioneaza diferit si tocmai de aceea specialistii recomanda diete de slabit stabilite in functie de metabolismul fiecarui pacient. Cele mai frecvente diete de slabit sunt cele care au la baza fructe si legume, deoarece organismul trebuie sa-si primeasca dozele de vitamine si minerale necesare pentru o functionare perfecta.

Specialistii in domeniu sunt foarte grijulii si cu starea psihica a pacientului, pentru ca o persoana care nu se simte bine in pielea ei si are complexe, in momentul in care incearca sa slabesca si nu are rezultate poate deveni depresiva. Din acest motiv nutritionistii recomanda in aceste cazuri diete de slabit disociate .Aceste diete de slabit sunt foarte bune in aceste cazuri pentru ca persoana in cauza nu este fortata sa renunte la nici un aliment, ci doar sa nu le consume in combinatii.

Un alt tip de diete de slabit este acela cu ceaiuri si multe fructe. Pentru a slabi eficient specialistii sustin ca trebuie eliminate alimentele nesanatoase si cele bogate in grasimi si carbohidrati. Dulciurile sunt eliminate definitiv in prima parte a dietei si reintroduse treptat in cantitati reduse. Cantitatea de proteine recomandata la fiecare masa in acest tip de diete de slabit este in medie de 150 de grame.

Nucile, semintele, alunele, fructele confiate si cele de padure pot fi consumate in cantitati reduse in primele doua luni de regim. Dupa ce ai slabit jumatate din greutatea pe care ti-ai propus-o poti incepe sa reintroduci treptat si cu moderatie painea si pastele

Leave a Reply