Pastilele de slabit – Te ajuta sa scapi de kilogramele extra?

Pastilele de slabit

In lupta cu kilogramele multe femei raman dezamagite de diferite diete de slabit si ajung la culmea disperarii, moment in care apeleaza la celebrele pastile de slabit. Marea greseala a acestor femei este ca nu consulta un specialist inainte de a lua aceste pastile de slabit si isi pun in pericol sanatatea. Exista, din nefericire, un numar mare de producatori care comercializeaza acest tip de pastile de slabit si achizitionarea lor se poate realiza cu usurinta.

Anumite pastile de slabit sunt foarte periculoase si au numeroase reactii adverse. Desi acest tip de tratament garanteaza pierderea kilogramelor nu poate oferi garantia ca nu afecteaza in nici un fel starea de sanatate. Toata gama de pastile de slabit urmareste acelasi efect: pierderea in greutate.

Acestea stimuleaza metabolismul, accelereaza arderile, reduc senzatia de foame si blocheaza asimilarea grasimilor din alimente, dar pe langa aceste efecte au si o serie de reactii adverse periculoase.

Simptomele pe care le pot oferi pastilele de slabit

Stari de greata, ameteli, dureri de cap, halucinatii, tremur al mainilor si al picioarelor, temperatura, cresterea tensiunii arteriale, anorexie, insomnii, palpitatii, anxietate si nu numai, sunt doar cateva din efectele adverse ale acestor tipuri de pastile de slabit.

Desi aceste pastile de slabit au intr-adevar efect de slabire, trebuie tinut cont ca cele mai multe dintre ele nu sunt avizate de ministerul sanatatii si nu sunt nici recunoscute sau avizate. Ingrijorator este faptul ca unele dintre ele au fost scoase ulterior de pe piata si chiar interzise, in urma unor cazuri de deces care au survenit in urma administrarii lor.

Femeile obsedate de ideea de a slabi nu constietizeaza pericolul la adevarata sa intensitate si aleg sa foloseasca aceste pastile de slabit, chiar daca pot plati scump acest moft, chiar si cu pretul vietii lor. Presa si distribuitorii sunt si ei partasi la aceasta nebunie a femeilor care ar face orice doar ca sa arate bine.

In speranta ca vor alege sa slabeasca in mod normal si natural, medicii incearca sa promoveze un program la nivel national care sa informeze populatia despre riscurile administrarii acestor pastile de slabit. Viata este mai importanta decat orice altceva si sanatatea nu poate fi pusa in pericol doar pe simplul motiv ca iti doresti sa arati bine.

Pretuieste viata si iubeste-te asa cum esti, in felul acesta si cei din jur te vor iubi la randul lor. Si da, poti slabi si fara pastile de slabit, indrazneste si tu sa reusesti asa cum au reusit si altii.

Leave a Reply