Reteta I – retete cu carne de porc Escalop a la grec

retete cu carne de porc Escalop a la grec

Ingrediente necesare retete cu carne de porc Escalop a la grec:

  • sase felii de carne frageda;
  • o ceasca de ulei;
  • sare;
  • 150 de grame de masline fara samburi;
  • o lingurita de boia de ardei;
  • o ceasca de supa de carne;
  • un varf de lingurita de piper macinat.

O alta reteta delicioasa de porc: Tochitura de porc

Modul de preparare retete cu carne de porc Escalop a la grec:

  • Spalam carnea cu apa rece si o uscam cu un prosop de bucatarie, se bat bucatile de carne cu ciocanul pentru snitzele, se dau cu sare si cu piper dupa gust si apoi le prajim intr-o tigaie cu ulei incins;
  • le tinem la rumenit circa doua trei minute pe fiecare parte dupa care lasa in uleiul in care au fost prajite;
  • Acoperim apoi cu o cana de supa de carne si lasam apoi sa fiarba la foc mic;
  • Scoatem sambruii maslinelor dupa care dupa care le fierbem cateva minute;
  • Cand escalopul este aproape gata adaugam maslinele;
  • Cand este aproape gata adaugam boiaua de ardei si inca putina sare pentru gust;.
  • Servim escalopul fierbinte impreuna cu sosul in care a fost preparat.

Pofta buna!

Leave a Reply