Arctic AND275+ pentru liniste

Arctic AND275+

Frigorificile sunt prezente putem spune cel putin in fiecare locuinta si asta pentru ca este foarte usor sa dati peste un astfel de produs in cadrul locului de munca sau sediului de firma unde lucrati si totul pentru a putea avea mereu siguranta unui mediu de pastrare propice pentru alimentele voastre si mancarea voastra. Functie de ceea ce aveti nevoie putem discuta si despre ce model de electrocasnic sau frigorific alegeti pentru locuinta voastra iar daca nevoile nu sunt foarte speciale poate fi vorba si despre alegerea si utilizarea unui model precum Arctic AND275+.

Arctic AND275+

Un frigider cu doua usi precum acest Arctic AND275+ poate fi prezent in exemplele mentionate mai sus dar in acelasi timp puteti sa il alegeti si daca este vorba despre confortul unei case de vacanta sau unei case de la tara unde mergeti uneori.

Liniste si siguranta aduse de Arctic AND275+

Daca este vorba despre partea de alegere a unui astfel de frigider ca si investitie atunci poate fi vorba despre faptul ca veti putea foarte usor sa faceti din acest model varianta optima pentru locuinta ce urmeaza sa o inchiriati sau pentru a fi pozitionat in bucataria unei pensiuni poate. Indiferent de ce planuri aveti pentru el trebuie sa vedeti si de ce spatiu aveti nevoie pentru asezarea sa si asta pentru ca este un frigider cu doua usi ce masoara 60 cm in adancime, 54 cm in latime si 159.8 cm in inaltime iar daca transportul este cel care conteaza greutatea sa este de 46.5 kg.

Chiar daca este un frigider cu doua usi asta nu inseamna ca este un model mai putin eficient fata de alte modele si veti avea in prima faza capacitatea de stocare pe care o ofera Arctic AND275+ fiind vorba despre prezenta unui volum net total de 259l. Impartirea volumului tine de prezenta congelatorului al carui volum net este unul de 49l si de cea a frigiderului cu un volum net de 210l. Luate pe rand fiecare dintre cele doua compartimente vin sa isi prezente propriile caracteristici detinute si in cazul congelatorului asta inseamna un compartiment si o capacitate de congelare de pana la 3.5 kg in 24h.

Daca veti privi la ceea ce va ofera frigiderul atunci poate va fi foarte importanta partea de rafturi fiind 3 la numar, cele 4 suporturi de pe usa acestuia si de ce nu compartimentul destul de incapator pentru fructe si legume. Cum pastrarea de produse proaspete dar si congelate este importanta poate la fel de important este sa stiti si faptul ca pentru pozitionarea sa veti putea profita de faptul ca sistemul de usi detinute de Arctic AND275+ este unul reversibil. Pentru o siguranta sporita mai putem aduce in prim plan si faptul ca puteti da peste unele pene de curent iar asta inseamna ca o autonomie de pana la 16ore fara curent este mai mult decat necesara. In toate situatiile si in toate utilizarile posibile ale Arctic AND275+ veti avea si partea de eficienta energetica specifica clasei A+.

Leave a Reply