Congelator Coca Cola – Totul despre congelatorul coca cola

Congelator Coca Cola

Astãzi nu se mai concepe viața fãrã un aparat frigorific în casã. De la un simplu frigider care-și îndeplinește rolul primordial și pânã la combinele frigorifice de ultimã generație, dotate cu funcții ingenioase, este dificil de ales cel mai potrivit produs.

Investirea într-un aparat frigorific este strâns legatã nu doar de bugetul disponibil, cât și de stilul de viațã al familiei. În cazul în care aveți o familie numeroasã și pãstrați cantitãți mari de carne, achiziționați și un congelator.

Dacã locuiți într-un apartament cu chirie, sunteți plecat frecvent de acasã, gãtiți ocazional, iar masa o luați frecvent în oraș, nu are rost sã investiți într-o combinã frigorificã, ci mai degrabã într-un frigider mic sau mini-bar, care ocupã puțin spațiu.

Citeste si: Despre congelatorul Indesit

Pentru cei care consuma des preparate congelate sau semipreparate specialistii recomanda un congelator performant. Un astfel de congelator este celebrul congelator Coca Cola care momentan este doar un prototip, urmand sa fie lansat in curand si care va fi disponibil doar la comanda, putand fi achizitionat de orice client in urma unei comenzi realizate la compania Coca Cola.

Daca va atrag tehnologiile sofisticate si avansate si bugetul va permite sa achizitionati un produs electrocasnic sofisticat puteti opta pentru acest congelator Coca Cola care este dotat cu un televizor incorporat si functii speciale, precum un sistem de filtrare si racire a apei.

Acest congelator Coca Cola prezinta cateva avantaje si tehnologii din ce in ce mai diversificate si performante, ca de exemplu: reglarea electronica a temperaturii, reglarea umiditatii la nivelul compartimentului pentru legume si fructe, functia de super-congelare, functia NoFrost si lista poate continua.

Acest prototip de congelator Coca Cola a fost special conceput pentru a revolutiona piata electocasnicelor deja existente. Acest tip de congelator Coca Cola este prevazut cu urmatoarele proprietati:

  • acest congelator Coca Cola este prevazut cu un microprocesor pentru controlul riguros al temperaturii
  • are un panou de comanda usor de utilizat, cu afisarea temperaturii reale si a temperaturii setate
  • acest congelator Coca Cola este prevazut cu un sistem programabil (in functie de parametrii doriti) de avertizare digital, sonor si acustic
  • materialele speciale din care acest congelator Coca Cola este confectionat asigura o izolare optima, un consum energetic economic si o degajare minima de eenrgie termica in exterior
  • materialul interior este inoxidabil, rezistent la coroziune si usor de intretinut
  • acest Congelator Coca Cola detine un acumulator, programat sa intre automat in functiune in momentul deconectarii aparatului de la sursa de curent si capabil sa functioneze independent pana la 60 de ore.

Leave a Reply