Ochelarii de soare Blue Marine – Brandul Popular Italian

Ochelarii de soare Blue Marine

Blumarine este un brand italian pentru accesorii. Este cunoscut pentru colectiile sale feminine realizate din materiale usoare si romantice precum sifon, matase si tricoturi precum si ochelari de soare. Produsele sunt intotdeauna completate cu perle si broderii. Modele cheie sunt imprimarile de leopard si cele florale. Anna Molinari a fondat Blumarine in anul 1977.

Primul show de moda Blumarine a fost in 1981 si a fost un succes masiv. Marca in curand a devenit recunoscuta pentru hainele sale proiectate cu meticulozitate.

Citeste si: despre ochelarii de soare Ferrarri

Astazi, brand-ul este alcatuit din mai multe linii diferite: Blumarine, Blugirl, Miss Blumarine si Blumarine Uomo. Dupa ce a obtinut mai mult succes pe piata, eticheta s-a extins avand acum incluse parfumuri si accesorii.

Ochelari de soare Blumarine provin de la casa de moda Blumarine. Blumarine este creatia artistica de Anna Molinari. Italiana prin natura si prin design, Blumarine este un izvor de desineuri originale si conceptii originale. Ochelari de soare Blumarine se incadreaza in acest sistem ca un accesoriu pentru a completa tinuta Blumarine.

Ochelari de soare Blumarine iau numele etichetei italiene vechi de peste 20 de ani, cunoscuta pentru moda trendy. Ochelarii de soare Blumarine sunt formatti din cadre oftalmice in stiluri feminine si unisex.

Culoarea ramelor si lentilelor ochelarilor de soare Bluemarine reflecta semnatura Blumarine blues, purpuriu si Aquas si multe dintre nuantele de ochelari, inclusiv, de aur, lavanda verde, roz si alb.

One thought on “Ochelarii de soare Blue Marine – Brandul Popular Italian”

Leave a Reply