Mariana is in the house

Povestirile de mai jos o au ca eroina principala pe Mariana. Mariana e menajera fostului meu șef. Fara alta introducere, sa redau fidel dialogurile auzite in casa aia si pe care dacă nu le-as fi auzit personal, aș fi crezut ca sunt inventate. In rolurile principale seful-Mitruţ, sotia lui-Cristina, Ioana si Marius-finii lor.

Cristina: -Mariana, vezi ca mi-am cumpărat niște pijamale. Ia-le și du-le in dulapul meu, stii tu unde le țin.

Mariana-Da, şefa.

Pune mana pe ele și pleacă. Dupa o oră, Cristina , vrând să le probeze, o strigă pe Mariana:

Cristina-Fată, adu-mi pijamalele alea sa le probez.

Mariana-Care pijamale, șefa??

Cristina-Cum care? Alea pe care ți le-am dat în mână acum o ora!

Mariana-Care, şefa? Mi-ati dat mie ceva? Nu am vazut nici o pijama, nu am unblat eu cu ea!

Cristina(turbata)- Făi femeie, ți le-am dat personal să mi le pui in dulap. Uite, era si fina de fața!

Mariana-………..

Le-a gasit Cristina intamplator dupa 6 luni de zile, aruncate intr-un dulap din dressing printre perne. Nu, nu le ascunsese acolo ci pur si simplu nu stia de capul ei.

FII DESTEPT! IA O DECIZIE CORECTA PENTRU VIITORUL TAU!

  Esti parintele unui adolescent?

Esti preocupat de viitorul copilului tau?

Te intereseaza parcursul sau profesional si alegerile pe care le face?

Vrei sa-si descopere calitatile, aptitudinile si interesele?

Ai vrea sa beneficieze de un cadru organizat si o testare de specialitate?

 Daca ai raspuns DA la aceste intrebari, atunci Workshop-ul de Orientare Vocationala pentru Adolescenti este alegerea perfecta!!!!

 Primul Workshop de Orientare Vocationala pentru adolescenti care ofera cea mai perfomanta metoda de testare si un cadru placut adolescentilor! – O metoda noua si o abordare diferita pe care adolescentul tau o va aprecia, intr-un cadru relaxant oferit de un psiholog/trainer tanar cu experienta in lucru cu adolescentii si problemele lor.

 Copilul tau va pleca de la acest workshop mai constient de sine, mai increzator, mai motivat si mai clarificat, dar FOARTE IMPORTANT, va aduce acasa un profil personalizat in urma aplicarii celui  mai performant pachet de chestionare/teste de orientare vocationala, ce va v-a ajuta in  luarea deciziilor viitoare!!!

 Prezentare generală

 Sa decizi in adolescenta ce vei face tot restul vietii tale din punct de vedere profesional, poate fi o greutate pe umerii tai! Iti este teama sa iei o decizie, nu stii ce domeniu ti-ar placea sau pur si simplu nu te vezi facand nimic! NU TE DESCURAJA! Este doar pentru ca nu-ti cunosti INCA potentialul! Fiecare dintre noi se poate lauda cu anumite aptitudini insa se intampla fie sa nu le cunostem, fie sa nu stim ce sa facem cu ele!

Esti intrebat/a constant de parinti si apropiati „ce ai de gand sa faci mai departe”, „la ce facultate vrei sa dai”, „ce profesie ai vrea sa alegi”, „ce-ti place sa faci”  si de cele mai multe ori raspunsul tau este NU STIU! Stai linistit, NU ESTI SINGURUL! O multime de adolescenti se confrunta cu asta zilnic!

Lunile OCTOMBRIE si NOIEMBRIE sunt dedicate orientarii vocationale pentru adolescenti!

Daca ai peste 14 ani si esti interesat sa afli ce domeniu profesional ti se potriveste, care sunt punctele tale forte, ce aptitudini ai, ce abilitati si ce drum profesional se potriveste personalitatii tale te astept sa descoperim impreuna!

          Ne vom petrece 4 ore impreuna, timp in care vom discuta despre planurile voastre profesionale, dar si temeri personale si  obstacole ce pot sta in calea atingerii obiectivelor voastre! Vom avea activitati interactive si jocuri amuzante si vom finaliza cu un chestionar de orientare vocațională și profesională axat pe identificarea intereselor vocaționale. Astfel, veti pleca de la aceata intalnire mai increzatori, siguri, clarificati si cu un profil personalizat ce va este de folos in luarea deciziilor profesionale viitoare!

Detalii administrative

 Durata workshop –ului: 4 ore

Program:

Sambata: 01 noiembrie 2014

 10:00 – 12:00 – Activitati

12:00 – 12:30 – Pauza

12:30 – 14:30 – Activitati

Leave a Reply