Trenul nu opreste pentru tine

Ghici ce? Trenul nu opreste pentru tine.

Ghici ce? Trenul nu opreste pentru tine, oricat de smecher ai fi tu, oricat de multi bani ai avea, orice masina ai conduce. Niciodata. Prostia ta nu e o scuza. Nici banii tai nu sunt. Nimic.

Daca te-ai invatat zi de zi ca toti sa faca ce vrei tu, sa munceasca cand vrei tu, sa stea cand vrei tu, ajungi sa te crezi rege. Din pacate pentru tine si ai tai si din fericire pentru noi, a mai murit un prost. Ti-ai imaginat ca trenul va opri? Ca te va ocoli? Credeai ca impactul va fi similar cu al lui Lucescu? Sau doar ai fost prost? Eu cred ca ai fost doar un prost si un ingamfat. Din pacate pentru tine si din fericire pentru noi, esti pa.

Ajutati o biata nepriceputa!

Are de la mine o masa pe cinste si multe multumiri cel sau cea care ma lamureste cum grijania masii se pun paragraf si link in wordpress. Ma termina lent chestiile astea. Nici pe Elance nu pot sa scriu ca apare totul de-a valma fara paragrafe iar linkurile sunt ceva horror pentru mine. O sa ajung sa fac incantatii ca sa imi iasa ceva. Asadar, ajutati rogu-va o biata proasta.

Sssss, liniste

Simt nevoia de liniste, de liniste interioara, de pace, de relaxare, de oameni putini, de vorba cat mai putina, de privit in gol, de citit, de ascultat muzica de relaxare, de ascultat dimineata devreme pasarelele, de ascultat oameni care au ceva de spus…simt nevoia sa ma indepartez de murdarie, de mocirla, de oameni care se plang mereu de cate ceva…de oameni care iti sunt aproape cu vorba, nu cu fapta…

Simt nevoia sa inchid telefonul si sa ma plimb, sa stau pe banca in parc, sa tac. Sa ascult glasul interior. Sunt perfect sanatoasa, daca va intrebati. Stiu sigur ca sunt mult mai sanatoasa acum. Ssssss, liniste. Vreau sa ma ascult pe mine.

Om de lumina

A fost o seara speciala. Cum sunt serile mele in ultima vreme. Am aflat despre mine multe lucruri la care nici nu gandeam. Am aflat cum ma vad cei din jurul meu. Am aflat ce le pot oferi eu lor. Pai, ma vad ca fiind…vesela, ghidusa, puternica, stilata, zapacita, avand energie pozitiva…si toti au folosit apelativul de “zuza”. O fi de bine, zic:)

Sigur e de bine, se datoreaza energiei care curge si parului zburlit🙂 Am primit de la ei pace, cunoastere, intelepciune, liniste…

Ce pot eu oferi? Pai unora le-am oferit energie, unora veselie, celor care au nevoie, putere…altora incredere dar tuturor le-am oferit “zuzism”. Pai ce, numai eu sa am? Suntem UNUL si primim si oferim in acelasi timp.

Locul meu

Cineva mi-a spus de curand ca ar prefera sa fie in locul meu…si eu gandesc de multe ori ca vreau sa fiu in locul altcuiva…insa ma scutur repede de aceste ganduri. De ce? Pentru ca fiecare, la un moment dat, vrea sa fie altcineva. Pana si cei, in locul carora as vrea sa fiu eu, ar vrea sa fie in locul altcuiva. Asta imi da de gandit. Inseamna ca nici viata lor nu este asa cum cred eu ca e. Si atunci de ce sa vreau viata lor?

Fiecare are locul lui sub soare si nimeni nu il poate ocupa. Fiecare avem o viata, acum si aici, este viata pe care am cerut-o. Este viata care acum si aici, este ceea ce ne trebuie. Pentru o alta viata mai buna.

Leave a Reply