Ochelarii de soare Police – Când pot fi folosiți?

Ochelarii de soare Police

Police este un producator italian de accesorii de moda. Lansat in 1983, compania a fost initial specializata in proiectarea ochelarilor de soare. In 1997, Police a lansat primul lor set de parfumuri si in perioada 2003 – prima lor colectie de ceasuri.

Anul 2008 a marcat lansarea primei colectii de imbracaminte. Pe parcursul istoriei sale, marca Police a fost promovat de catre numeroase celebritati, printre care Paulo Maldini, Bruce Willis, George Clooney, David Beckham si Antonio Banderas.

Ochelarii de soare Police. Cunoscuti pentru stilul lor inovativ, metropolitan, ochelarii de soare italieni Police au patruns pentru prima oara pe piata acum peste 20 de ani in urma.

Putine colectii de ochelari de soare reusesc sa capteze spiritul utilitatii lor precum o fac ochelari de soare Police – unele dintre cele mai cunoscute branduri pe langa acesta fiind Blue Marine. Acestia sunt conceputi sa faca fata celor mai diverse stiluri asigurand pentru fiecare in parte ceva unic.

Ochelarii de soare Police sunt perfecti pentru aproape orice tip de sport sau de activitate in aer liber. Ochelarii de soare Police dispun de un design elegant si sunt considerati unul din cele mai bune prodse din categoria sa.

Cum amprenta lor specifica, ochelarii de soare Police reuseste sa atraga ochii oricarui privitor, intrucat fiecare pereche este supusa unor teste riguroase atat din punct de vedere estetic cat mai ales tehnic.

Leave a Reply