Samsung RB30J3100SA/EF

Samsung-RB30J3100SA-EF

In mod cert, combinele frigorifice ce fac parte din celebrun brand Samsung sunt cele mai frecvent intalnite in locuintele oamenilor. Acest lucru este usor de inteles, luand in considerare calitatea, corectitudinea pretului la care pot fi achizitionate, precum si designul prezentat de acestea. Combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF, de exemplu, este un model indragit de romani si nu numai pentru caracteristicile pe care le prezinta, precum si pentru excelentul raport calitate – pret.

Samsung-RB30J3100SA-EF

Despre Samsung RB30J3100SA/EF

Aceasta combina frigorifica este recomandata pentru familiile mici sau pentru persoanele ce locuiesc singure, intocmai pentru ca are o capacitate medie, si totusi suficient de practica cats a satisfaca dorintele si cerintele celor pretentiosi. Avand totodata si functia No Frost, urca in topul preferintelor clientilor, intocmai pentru ca aceasta nu este intalnita la toate modelele de combine frigorifice si totodata are un pret avantajos.

Caracteristicile de top a combinei frigorifice Samsung RB30J3100SA/EF

Combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF impresioneaza placut prin buna sa compartimentare din interior care fructifica foarte bine spatiul si totodata ajuta la o mai buna organizare a tuturor alimentelor depozitate. Astfel, aceasta prezinta 4 rafturi confectionate dintr-o sticla securizata de inalta calitate, 4 suporturi pe usa, un compartiment pentru fructe si legume, precum si un sistem de dezghetare pentru frigider.

Datorita faptului ca beneficiaza de functia No Frost, racirea se face in mod uniform. Astfel, alimentele vor ramane proaspete o perioada mai indelungata de timp.

Congelatorul, pe de-o alta parte, prezinta 3 compartimente incapatoare, un sistem de dezghetare, insa si o capacitate de congelare de 12 kg / 24 h.

Ca si caracteristici generale ale combinei frigorifice Samsung RB30J3100SA/EF, important de precizat sunt cele care claseaza, de altfel, acest model in topul preferintelor clientilor. Produsul beneficiaza de un sistem de racire frigider No Frost, insa asemenea si pentru congelator, are un volum net total de 311 l, un volum net al congelatorului de 98 l, un volum net al frigiderului de 213 l, insa si un volum brut total de 332 l. In plus, chiar si consumul sau energetic este unul imresionant de 272 kWh / an.

Inclusiv pe partea tehnica, acest model de prezinta foarte bine, astfel ca nu e de mirare ca se afla in topul celor mai bine vandute astfel de produse de pe piata. Combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF prezinta un compresor, un sistem de racire All-Around Cooling, o clasa climatica SN – N – ST, un agent de racire R600a, o autonomie (fara curent) de 20 de ore, insa si o greutate de 66.5 kg.

Pe cat este de eficient, pe atat este si de silentios. Acest model prezinta 39 dB, astfel ca nu e deloc galagios sau deranjant, insa exista posibilitatea ca la inceput, atunci cand il pornesti pentru prima data, pana isi stabileste acel echilibru climatic, sa scoata cateva zgomote mai ciudate.

Designul sau atractiv prezinta un alt avantaj si un motiv pentru care merita sa investesti in acest produs electrocasnic. Acesta este confectionat din inox, este de culoare Metal Graphite, areun sistem de deschidere standard, are un maner incorporat, prezinta un sistem de iluminare interioare, insa si un termostat reglabil.

Astfel, fara nicio urma de indoiala, combina frigorifica Samsung RB30J3100SA/EF este o alternativa avantajoasa in care chiar merita sa se investeasca, mai ales ca prezinta un bun raport calitate – pret.

 

Leave a Reply