Ochelarii de soare Ferarri – Ghid de cumparare

Ochelarii de soare Ferarri

Ferrari impreuna cu designul superb si tehnologia, ridica gradul de notorietate al produsului fiind un brand cu o istorie lunga si faimoasa, alaturi de alte branduri de scucces, precum brandul de ochelari Blue Marine. In 2006, prima serie Ferarri de ochelari de soare a iesit. Simbol al pasiunii Ferrari pentru produsele de ochelari de soare , reflecta emotie si speranta pentru a impinge intreaga echipa; o actiune simbolica, de performanta, viteza si inovare; simbol al concurentei statutului, de inalta tehnologie, si prima data pentru a gasi solutia corecta a problemei.

Colectia Ferarri de primavara vara au un design dinamic si elegant, se concentreza pe cea mai avansata tehnologie si materiale de inalta calitate pentru suflet, exercitarea de excelenta a fost intotdeauna perfecta pentru a arata spiritul brandului Ferarri.

Intreaga serie, respectiv Granturismo si Scuderia ofera un stil frumos prezentat. Granturism este respectat ca un stil elegant alaturi de calutul cabrat de argint, evidentiaza elementele de moda, in scopul de a plati tribut iubirii fanilor Ferrari. Ambele curbe in miscare, lentila larga sau lentile polarizate, stil de suprapunere in pilot, creand un stil de ochelari de soare foarte distinctiv.

Vezi si: despre ochelarii Miss Sixty

Campania de publicitate a produsului sau de varf “Scuderia” a promovat un semn distinct galben, ochelarii consolidandu-si in mod constant stilul brandului Ferrari.

Leave a Reply