Armele din Battlegrounds

AKM

Noul joc al celor de la BlueHole – -PlayerUnknown’s Battlegrounds – a luat cu asalt toate platformele de stream, aflandu-se in topul celor mai jucate jocuri de pe twitch ( pe langa League of Legends, Overwatch si Hearthstone).

Jocul fiind unul de Battle Royale, în timpul unui meci puteți găsi o multitudine de arme, atasamente și echipamente. Dar dacă ar fi să facem o comparație cu armele din realitate?

Cam cât credeți ca ar costa în realitate ca sa va echipati cu o vesta, casca și rucsac de level 3, sa aveți în mana un M16A4 cu toate atasamentele pe el și plin de gloanțe, plus un AWM sau noul sniper rifle MK14 complet echipate?

Noi cei de la battlegroundstips.com am căutat aceste arme și echipamente în realitate, plus gloantele necesare.

Citiți în continuare pentru a afla prețul fiecarei arme, dar și costul total pentru echiparea în totalitate.

AKM

Arme de Asalt

AKM  – este varianta modernizata a armei AK-47. A fost introdusa în armata sovietica în anul 1959 și este una dintre cele mai răspândite variante din întreaga serie AK, fiind folosită în majoritatea tarilor.

Prețul unei asemenea arme este de aproximativ 1000$

Karabiner 98 kurz- prescurtat Kar98k a fost fabricata în anul 1935 în Germania nazista și a rămas cea mai folosită arma de către Germani pana la sfârșitul anului 1945.

În momentuld de fata  Kar98k prețul mediu al unei astfel de arme în condiții bune este de aproximativ 2000$

 

A16A4 – Mitraliera M16 este arma oficiala folosită de armata Statelor Unite încă de pe vremea Razboilui din Vietnam (1964). M16A4 este a4-a generație de mitraliere M16, aducând unele imbunatatiri și schimbari fata de modelele precedente.

Prețul unui A16A4 fiind de aproximativ 1000$

 

Scar-L – (Special Operations Forces Combat Assault Rifle) este o arma produsa în Belgia și în Statele Unite încă din 2009, în special pentru SOCOM (United States Special Operations Command).

Prețul unui Scar-L este de aproximativ 3000$

M416 – varianta reala a armei M416 este Heckler & Koch HK416  și este produsa de Heckler & Koch începând din anul 2004. Aceasta arma a devenit și mai faimoasa în anul 2011 când United States Navy SEALs au folosit aceasta arma pentru a-l omora pe Osama Bin Laden.

Prețul unui Heckler & Koch HK416  este de aproximativ 1800$

Mitraliere

Micro Uzi – este o arma originara din Israel și a fost conceputa de Uziel Gal în 1948. de atunci a fost exportata în mai mult de 90 tari, fiind folosită ca și arma de protecția personala pentru ofițeri, tanchisti, etc.

În momentul actual prețul unui Micro Uzi este de aproximativ 900$

Tommy Gun (Thompson submachine gun) – a fost inventată în 1918 de John T Thompson și a devenit faimoasa pe vremea Prohibitiei. A fost o arma foarte răspândită la acea vreme fiind folosită atât de ofiterii din poliție cât și de criminali.  Thompson submachine gun a fost cunoscută și sub numele de “Tommy Gun”, “Annihilator”, “Chicago Typewriter”, “Chicago Piano”, “Chicago Style”, “Chicago Organ Grinder”, “Trench Broom”, “Trench Sweeper”, “The Chopper”,

Thompson submachine gun poate fi achizitionat la preturi cuprinse intre 20.000 și 30.000 în funcție de conditiile armei, pe site-uri de licitatii.

UMP9 – Arma este produsa în Germania de compania  Heckler & Koch din anul 1990.

Prețul unei asemenea arme este de 700$

Leave a Reply