Tratamentul cu ventuze: medicina alternativa pentru durere, imunitate si digestie

ventuze de vanzare

Tratamentul cu ventuze este mai putin cunoscut celor care locuiesc in Occident, insa datorita rezultatelor sale uimitoare a castigat foarte mult in popularitate in ultimii ani. Terapia cu ventuze reprezinta o metoda de medicina alternativa foarte cunoscuta in China inca din anul 1000 inainte de Hristos. Exista chiar si cateva date care arata ca practica ventuzelor ar putea fi chiar mai veche – din anul 3000 inainte de Hristos.

ventuze de vanzare

Iar acest lucru este foarte bine intemeiat pentru ca tratamentul cu ventuze aduce o serie de beneficii pentru sanatate, care adesea pot fi mult mai eficiente in comparatie cu medicina moderna.

Unul din cele mai mari avantaje ale practicilor alternative, cum sunt acupunctura si tratamentul cu ventuze, este faptul ca aceste metode nu prezinta riscul unor efecte secundare nedorite – lucru care se intampla adesea cand vorbim despre medicamente disponibile in farmacii sau despre interventii chirurgicale.

De fapt nu exista niciun dezavantaj ale tratamentului cu ventuze, pentru ca studiile arata ca acesta poate ajuta la stimularea functiei imunitare si poate accelera procesul de vindecare, fara folosirea medicamentelor. Iar acestea sunt doar cateva din beneficiile tratamentului cu ventuze.

Tratamentul cu ventuze si liniile meridiane

La fel ca in tratamentul prin acupunctura, ventuzele urmeaza liniile meridiane. Exista cinci linii meridiane pe spate, iar ventuzele se aplica de obicei de-a lugul acestora. Cunoscand aceste puncte, tratamentul cu ventuze poate ajuta la tratarea diferitelor afectiuni. Prin faptul ca se vizeaza exact punctele canalele meridiane, ventuzele reusesc sa deschida cele mai sensibile puncte spre interiorul corpului – acestea sunt caile prin care curge energia vietii, libera in tot corpul, prin toate tesuturile si organele. Tratamentul cu ventuze reprezinta in prezent una din cele mai bune terapii a tesuturilor. Se crede ca ventuzele ajung in interiorul tesuturilor pana la 10 cm adancime fata de pielea exterioara. 10 cm inseamna ca toxinele pot fi eliberate, blocajele interne pot fi eliminate iar venele si arterele pot fi stimulate. Dar ventuzele nu se aplica doar pe spate, ci si pe maini, incheieturi, picioare si glezne.

Ce este tratamentul cu ventuze?

In China tehnica de aplicare a ventuzelor este considerata o abilitate speciala de vindecare, motiv pentru care de aceasta se transmite din generatie in generatie. Textele din antichitate arata ca ventuzele au fost folosite pentru prima data de catre videcatorii fitoterapeuti taoisti.

De-a lungul anilor tratamentul cu ventuze a fost folosit cu succes pentru tratarea a numeroase simptome si boli care nu puteau fi vindecare prin metode conventionale. Cateva din aceste simptome si boli sunt tuberculoza pulmonara, raceala, dureri de spate, spasme musculare, probleme ale sistemului nervos. In mod traditional, ventuzele se foloseau de asemenea la pacientii care acuzau tulburari sanguine (cum ar fi de exemplu anemia), in boli reumatice, cum ar fi artrita, probleme de fertilitate si chiar boli mentale.

Adeprii tratamentului cu ventuze cred ca aceasta practica ajuta la eliminarea cu succes a substantelor nocive si a toxinelor din organism, care la randul lor imbunatatesc imunitatea. Va intrebati daca acest tratament este cu adevarat eficient? Da, multe studii arata acest lucru. Nu exista niciun motiv pentru care sa nu incercati sa va tratati de o afectiune sau o boala apeland la terapia cu ventuze, pe care le puteti cumpara de aici.

One thought on “Tratamentul cu ventuze: medicina alternativa pentru durere, imunitate si digestie”

Leave a Reply