Vibratoare wireless – aplicație de telefon pentru orgasme puternice

vibratoare-cu-aplicatie

Ideea de vibratoare sexuale care funcționează printr-un fel de conexiune cibernetică controlată de o altă persoană nu este una nouă: a facut parte din science fiction mult timp. Titlul clasic Barbarella din 1968, de exemplu, îl prezintă pe Durand Durand  in “Excessive Machine”, o mașină concepută pentru a induce un orgasm nesfârșit asupra subiecților săi. Filmul lui Woody Allen din 1973, “Sleeper”, vorbeste despre o cameră mecanică numită Orgasmatron, capabilă să inducă orgasme oricui paseste in ea.

În boom-ul computerului din anii 1980, Mike Saenz a creat software-ul numit MacPlaymate care conținea un personaj numit “Maxie”, care ar răspunde la apăsarea pe părțile corpului cu zgomote erotice … și mai târziu, compania Reactor a scos “Virtual Valerie” in 1990, care este o poveste erotica de o noapte.

Valerie a devenit un best seller! In 1993 compania SF, Algorithm, produce “Cyborgasm”, o colecție de povești audio erotice impreuna cu un “prezervativ cyber” și ochelari de blocare a luminii pentru crearea unei experiențe imersive. Sexul cu și prin mașini este un obicei popular în cultura noastră!

Citand-o pe Lisa Palac, unul dintre producătorii Cyborgasm: “Calculatorul este doar o interfață […] îl folosiți pentru a vă conecta cu alți oameni și pentru a transmite idei erotice”.

Programatorii din întreaga lume au experimentat numeroasele posibilități oferite de jucăriile teledildonic. De exemplu, o pereche de programatori francezi au dat dovadă de o modalitate de a face o jucărie să vibreze de fiecare dată când Stația Spațială Internațională trece pe deasupra capului, pentru a face jucăriile să răspundă tiparelor undelor cerebrale și chiar să vibreze ca răspuns la hashtags pe Twitter. Acum, aceasta este o modalitate de a obține twitterpated!

vibratoare-wireless

Vibratoarele wireless pentru relatiile la distanta

Cei de la justlove.ro spun ca jucăriile menționate nu sunt doar un bun inlocuitor al relațiilor la distanța – sunt exact ceea ce trebuie pentru persoanele care performeaza online! Unele dintre aplicațiile folosite de aceste jucării oferă spațiu pe platformă pentru performanții webcam, ceea ce ușurează integrarea utilizării jucăriilor controlate de partenerul online  în sesiuni de webcam.

Acestea sunt, de asemenea, unele dintre puținele tipuri de jucării proiectate doar pentru compatibilitate, indiferent de sex, făcându-le incredibil de accesibile comunității LGBTQ. În plus, majoritatea ofera oportunitatea unui joc discret în public – actualizați planul datelor !

În primul rând, să începem cu Nuo de Je Joue! Nuo este un dop anal foarte confortabil, acoperit cu silicon. Usoara curbare a jucăriei face ca aceasta să fie o opțiune excelentă pentru persoanele care se bucură de stimularea prostatei. Jucăria are propriile caracteristici: cinci viteze și șapte module.

Aplicatie Androdi si iOS pentru vibratoare

Este de asemenea impermeabilă. Aplicația, numită Je Joue (pentru iOS și Android), oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea un playlist cu module personalizate ce pot fi trimise prin e-mail. Detinatorul jucăriei poate accesa playlistul în orice moment, făcând această jucărie o alegere excelentă pentru persoanele aflate în relații la distanță.

Similar, Dua, produsa de Je Joue este un stimulator vaginal dual care functioneaza prin aceeași aplicație.  Dua se foloseste intravaginal, cu partea exterioară așezată in sens opus clitorisului. Bulbul este ferm, făcându-l excelent pentru stimularea punctului G.

Are un motoras care se va pozitiona deasupra clitorisului. Dua este minunat pentru cele ce isi doresc dubla stimulare în timpul jocului, făcându-l o opțiune excelentă. putand fi folosit si cu ham! Desigur, puteți controla și aceste jucării direct de pe telefon prin conexiune Bluetooth,  lucru care permite folosirea acestora in public.

We-Vibe Sync – pentru orgasme perfecte

La fel ca si Dua, Sync este conceput pentru a intra soft în interiorul vaginului, cu partea exterioară așezată pe clitoris. Motoarele duale interioare aflate in Sync  pot fi controlate individual prin aplicația We-Connect (iOS și Android) printr-o simpla atingere. Sync va vibra chiar și ca răspuns pentru piesele din biblioteca muzicală locală – puteți alege care dintre motoare va răspunde la înalte, medii sau basi!

We-Vibe-Sync

Există și o opțiune care permite vibrarea sincronizarii, ca răspuns la ceea ce se aude prin microfonul telefonului. Folosind o conexiune de date sau o conexiune Bluetooth, poți oferi partenerul control total asupra jucariei! Acest lucru face ca Sync să fie o opțiune excelentă pentru persoanele care prefera jocul in public.

Un este deloc galagios si este potrivit vulvei. Ca un bonus suplimentar, Sync este plat pe partea inferioară, astfel încât va puteți bucura de penetrare în timpul purtarii simtind ambele vibratii concomitent! Aceasta nu este singura jucărie compatibila cu aplicatiile din linia We-Vibe.

Oferim o gamă larga de vibratoare, inele și jucării anale de la We-Vibe, care oferă compatibilitate cu aplicațiile, astfel încât indiferent cine sunteți, puteți rămâne conectați împreună în cadrul familiei We-Vibe.

Pentru detinatoarele de vagin, avem Esca, productie OhMiBod. Sistemul Esca este un stimulator al punctului G. Are un LED mic, luminos, care se află în exteriorul vulvei. Utilizând aplicația OhMiBod (din nou, pentru iOS și Android), utilizatorii pot avea controlul total asupra intensității și modulelor de vibrații chiar din  telefonul lor.

Exista, de asemenea, posibilitatea de a activa modul “Club Vibe”, ceea ce face ca vibratorul să răspundă prin intrarea audio externă utilizând microfonul telefonului – puteți ajusta chiar și sensibilitatea microfonului pentru alte functionalitati cum ar fi șoaptele sau pentru dezactivarea lor in galagie puternica (concerté). Micul LED din capatul jucariei indică atât nivelul puterii, cât și modul de funcționare – intensitatea luminii poate fi rotită în sus sau în jos, astfel încât nu este nevoie sa va preocupati in cazul in care doriti sa o scoateti in public.

Fuze produs de OhMiBod

Similar, prezentam și Fuze produs de OhMiBod, stimulatorul dual care este compatibil cu aceeași aplicație OhMiBod.

vibratoare-cu-aplicatie

Fuze se bucura de un vibrator clitoral foarte flexibil, care se mișcă impreuna cu tine în timp ce joci. Fuze are o caracteristică unică, ce îi permite să vibreze doar când simte că este atins sau daca te joci cu el!

Vibrațiile vor creste puternic, cu cat Fuze este inserat mai mult, intensificând preludiul cu jucăria. Fuze se va conecta, de asemenea, cu Onyx 2 produs de OhMiBod, un dispozitiv de masturbare a penisului, și va transmite senzațiile inserarii podelei pelviene catre Onyx 2!

Onyx 2 are zece inele distribuite în întregul dispozitiv

Onyx 2 are zece inele distribuite în întregul dispozitiv, care se pot contracta și elibera în mod independent pentru a emula senzația de penetrare. Onyx 2 va trimite, de asemenea, senzatia inapoi catre Fuze, creand cu adevarat o experienta imersiva. Cea mai bună parte a liniei OhMiBod este că jucăriile sunt compatibile cu ele însele – va puteți juca cu ambele, folosind două Escas, două Fuzes sau două Onyx 2!

Aplicația OhMiBod oferă, de asemenea, o caracteristică numită “Oh! Dometer“, care poate urmări literalmente orgasmele dvs. prin apăsarea unui buton! Puteți stabili un obiectiv săptămânal al numărului de orgasme pe care doriți să le aveți și aplicația va urmări cel mai bun moment al zilei, adica momentul în care ati avuti cel mai bun orgasm. Este un mod complet nou de a vă cunoaște orgasmul.

Trebuie să vă spunem despre aceasta noua aplicație care se poate conecta la aproape orice jucărie cu conexiune Bluetooth.  Aplicația se numește FeelConnect și este produsa de Kiiroo. Aplicația FeelConnect se poate conecta atât la linia We-Vibe, cât și la linia OhMiBod, precum și la alte jucării  cum ar fi Cowgirl!

Aplicația FeelConnect vă va sincroniza jucăriile cu lucruri porno. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe sigla FeelConnect din orice joc sau video compatibil și să scanați codul QR. Trebuie doar să o scanați o dată – aplicația FeelConnect va retine conexiunea, deci nu trebuie să o scanați din nou. FeelConnect este compatibil cu aproape orice jucărie teledildonica de pe piața în viitorul apropiat, deci merită să o descărcați și să o aveți la telefon!

Viitorul suna bine pentru jucăriile teledildonice – brevetul care a restricționat anterior dezvoltarea liberă a jucăriilor teledildonice a fost făcut public in data de 17 august 2018, ceea ce permite dezvoltatorilor homebrew și micilor afaceri să participe la industria teledildonic!

Termenul “teledildonics” a fost inventat în 1975 de Ted Nelson în cartea sa “Computer Lib / Dream Machines“, aceeași carte fiind responsabilă si de termenul “hypertext” (ca în HTTP!). Se referă la dispozitivele cu care senzațiile tactile sunt comunicate prin intermediul legăturii de date între participanți.

Tehnologia se bazează pe un feedback-ul haptic, același tip de tehnologie încorporată initial in Nintendo RumblePak! Majoritatea jucariilor sexuale teledildonice functioneaza in prin conexiune Bluetooth, deși din punct de vedere istoric se pot conecta direct prin USB la computer. Jucăriile compatibile cu aplicațiile moderne sunt deseori concepute să funcționeze împreună cu alte dispozitive, precum setul cu cască VR (Oculus Rift!), manusi si alte jucării.

Cine știe ce ne rezerva viitorul  pentru jucăriile teledildonice, să nu mai vorbim de viața noastră sexuală? Timpul ne va arata.

Leave a Reply