Capsulele de slabit – Merita Incercare? Chiar funtioneaza?

Femeile din ziua de astazi se confrunta cu o problema majora atunci cand vine vorba de kilogramele in plus sau de felul in care se aseaza hainele pe ele. O greutate mai mare decat cea in limitele normalului poate transforma peste noapte o femeie independenta si increzatoare in sine, intr-una lipsita de incredere si complexata.

Disperarea femeilor de a arata bine le determina sa recurga la gesturi inconstiente care le-ar putea periclita sanatatea. Celebra capsula de slabit este printre cele mai utilizate metode de a scadea in greutate.

Desi specialistii nu recomanda administrarea de medicamente pentru a reduce masa corporala, femeile care nu reusesc sa tina un regim alimentar adecvat prefera sa foloseasca aceasta metoda periculoasa. Capsula de slabit este un medicament cu multiple reactii adverse care pun in pericol viata celor ce o folosesc.

Ea este obtinuta prin procedee chimice extrem de periculoase pentru organism. Exista si capsula de slabit obtinuta din plante, capsula de slabit care nu este recomandata deoarece foloseste principii active care actioneaza asupra sistemului nervos. Ambele variante actioneaza in acelasi fel, reduc considerabil apetitul. Aceasta modificare a organismului este posibila doar prin actiunea substantelor la nivelul sistemului nervos, la nivelul creierului.

Multe femei care folosesc capsula de slabit si isi doresc sa vada rezulate vizibile pe cantar nu se gandesc la consecintele multiple pe care le implica administrarea acesteia.Visul oricarei femei de a slabi rapid, fara eforturi prea mari, s-ar putea transforma in orice moment in cosmar daca aceasta capsula de slabit este administrata fara un consult in prealabil.

Desi nutritionistii sunt impotriva acestor cure de slabire fortate prin medicamentatie si interzic pacientilor sa incerce acest mod de a pierde in greutate, multi prefera sa ignore atentionarile medicilor si isi risca sanatatea.In ciuda faptului ca s-au identificat o groaza de cazuri de reactii adverse, inclusiv decese, aceasta capsula de slabit continua sa fie produsa si comercializata.

Producatorii au un interes financiar si prefera sa scrie pe unele flacoane ca nu prezinta reactii adverse care pun in pericol viata.

Discutiile de pe forumurile medicale sunt cele care socheaza si totusi nimeni nu ia nici o masura in aceasta privinta. Capsula de slabit se vinde in continuare fara probleme in farmacii sau poate fi comandata online pe internet, fiind astfel pusa in pericol viata atator persoane.

In goana dupa o silueta perfecta femeile care folosesc capsula de slabit uita ca sanatatea este un dar de care nu trebuie sa ne batem joc. Frumusetea este trecatoare si amagitoare, insa sanatatea este esentiala si fara ea nu putem dobandi fericirea.

Asadar daca va numarati printre cele care isi doresc sa slabeasca, alegeti sa fiti sanatoase si sa slabiti sanatos, nu in mod miraculos dar nociv.

Leave a Reply