Profetii de viitor

Profetii de viitor

Profetii despre viitor sunt dificil de facut, sunt despre viitor, nu stim ce se va intampla, putem doar sa ghicim. Ghicitul insa nu reprezinta profetii despre viitor, chiar daca ceea ce am ghicit chiar s-a intamplat dupa aceea.

Profetii despre viitor nu pot veni de la oricine cu toate ca in trecut majoritatea celor care au facut profetii despre viitor au fost oameni simpli.

Profetii depsre viitor putem face despre vietile noastre, despre starea economica in care se afta o tara sau o zona despre eventualele cresteri sau scaderi ale indicatorilor economici, putem face asa zise profetii despre viitor chiar si despre vreme, dar acestea profetii despre viitor nu sunt profetii adevarate, sunt niste lucruri ghicite sau analizate si interpretate in functie de anumiti factori.

Profetii despre viitor sunt in general date de catre profeti, Iisus a fost considerat un profet de alte religii exceptand crestinismul iar in cartile de filosofie este admisa existenta sa si este considerat un filosof iar in profetii biblice el este considerat mesia crestinilor.

Cei care fac profetii despre viitor deci sunt profeti, predicatori religiosi care sunt considerati trimisi a lui Dumnezeu pe Pamant. Acestia pot face profetii despre viitor, acestia intuiesc aparitia sau desfasurarea unor evenimente.

Multi oameni in istorie de-a lungul timpului au facut profetii despre viitor si majoritatea au fost numiti escroci, pentru ca asta si erau. Multi insa care au facut profetii despre viitor nu au fost descoperiti pana la moartea lor si au ramas considerati ca fiind profeti adevarati si ca profetii despre viitoar se vor adeveri.

Baba Vanga a facut profetii despre viitor chiar legate de Romania si de zona in care ne aflam noi, daca se vor intampla sau nu profetii despre viitor asa cum a spus ea ramane sa vedem, oricum ar fi, nu stim ce ne asteapta asa ca ideea chiar ca putem vedea in viitor, ca putem trage cu ochiul la ce va sa vie, fie rau sau bine ne face sa ne simtim mai linistiti. Profetii despre viitor, fie ele bune sau rele sunt interesant de aflat.

Leave a Reply