Profetii despre sfarsitul lumii

Profetii despre sfarsitul lumii

Profetii despre sfarsitul lumii au fost multe si inca se mai fac, de fiecare data cand mai trec o suta de ani, o mie de ani, sau este un an in care s-au intamplat multe dezastra naturale cineva vine si striga cum ca aceste au fost vazute, dinainte in profetii despre sfarsitul lumii.

Biblice profetii despre sfarsitul lumii spun ca vor fi semne in soare si-n luna si-n stele. Pe pamant vor fi natiuni in suferinta, marile si valurile vor forfota, inimile barbatilor vor ceda in fata fricii.

In biblie despre sfrasitul lumii s-a profetii foarte mult, s-a profetii despre sfrasitul lumi si despre ultimele zile ale lumii. Tot acolo, au fost facute profetii despre sfarsitul lumii si despre ce o sa aduca sfrsitul lumii, fata de Mahdi, care este asteptat cu incantare de catre musulmani, sfarsitul lumii la crestini nu este asteptat cu mare fericire, crestinii sun avertizati si speriati de sfarsitul lumii de proferii despre sfarsitul lumii.

Citeste si: Profetii despre viitor

Profetii despre sfarsitul lumii “”Acest lucru stiut, ca in zilele din urma vor fi vremuri grele. Caci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, laudarosi, trufasi, hulitori, neascultatori de parinti, nemultumitori, fara evlavie, fara dragoste fireasca, nu vor tiune cont de armistitiu, clevetitori, incontinenti, feroce, scarbiti de cei ce sunt buni, tradatori, impetuosi, ingamfati, iubitori de placeri mai mult decat iubitori de Dumnezeu; avand o forma de evlavie, dar tagaduindu-i puterea. “”2 Timotei 3:1-5

Leave a Reply