- Timp de preparare 15 Min
- Timp de gatire: 25 Min
- Gata in: 40 Min
Ingrediente
830 ml supa de pui Swanson 140 g orez alb cu bob lung negatit 15 ml ulei de masline 455 g creveti mari inghetati sau proaspeti, decojiti 4 catei de usturoi zdrobit 30 ml suc de lamaie 30 g ceapa verde, bine maruntita.
Mod de preparare
Incalziti ciorba intr-o tigaie de sos la foc mare pana cand ajunge sa fiarba. Amestecati orezul in ciorba, reduceti caldura la mic, acoperiti si gatit
pentru 20 de minute. Incalziti uleiul intr-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adaugati crevetii si usturoiul. Gatiti si amestecati pentru 5 minute sau pana cand crevetii se fac rozalii. Impartiti cantitatea de creveti in 4 castroane. Amestecati sucul de lamaie in amestecul cu orez si turnati peste creveti. Acoperiti cu ceapa verde.
Informatii nutritive pentru o portie:
- Calorii: 262
- Grasime totala: 5 g
- Colesterol: 177 mg