Jocurile Poker la Aparate – Exista un sistem sa casigi?

Jocurile Poker la Aparate

Printre jocurile de noroc care se bazeaza si pe inteligenta si iscusinta jocatorului se numara si poker-ul. C

ele mai multe jocuri poker aparate se pot gasi pe site-uri ca simuleaza jocul clasic. In cadrul unui joc de poker on-line aveti de-a face cu jucatori reali, din lumea intreaga. Banii virtuali castigati si experienta pe care o dobandesc implicandu-se in jocuri poker aparate duce la inmultirea constanta a jucatorilor.

Tehnica care sta la baza tuturor acestor jocuri poker aparate este miza pe o valoare superioara a combinatiei de carti, cunoscuta sub denumirea de mana, pe care jucatorul o are in posesie.

In acest joc se pariaza sume de bani pentru a obtine potul, sau mai bine zis a sumei de bani ce a fost pusa initial in joc. Castigul este incredintat jucatorului a carui mana este cea mai mare in functie de ierarhia cartilor de joc.

Citeste si: Despre sistemele de plata in vending

Variantele ce corespund unor jocuri poker aparate sunt diverse, dar au similitudini. Mana poate fi formata din carti ascunse sau carti aratate si ascunse. O aplicatie pe calculator, ce apartine tot acestei serii de jocuri poker aparate, este „video poker-ul”. Acesta a fost creat numai pentru un singur jucator si functioneaza ca o masina de slot.

Ierarhia mainilor in jocuri poker aparate

Exista doua tipuri de astfel de ierarhii: High (traditionala) si Low (a mainilor mici). Ierarhia traditionala este cea care sta la baza unor varietati de jocuri poker aparate, printre care se numara: Hold’em, Seven Card Stud sau Omaha Poker. Ierarhia mainilor mici este reprezentativa in schimb pentru jocul Razz.

O problema serioasa in ceea ce priveste poker-ul online este seriozitatea si onestitatea pe care jucatorii de poker o investesc in joc. Nu toti sunt cinstiti, asta e sigur, dar securitatea jocului online nu este atat de performanta. De aceea, castiguri semnificative in bani reali se acorda destul de rar pentru jocuri poker aparate online.

Leave a Reply