Știai ca îți poți mari penisul prin intindere ?

exercitii intinderea penisului

Suna ca un lucru de lengenda, dar este adevarat. Iti poți crește dimensiunea penisului prin intindere, lucru care poate fi facut acasa, destul de simplu prin niste exercitii.

Nu, nu voi incerca sa-ti vand vreun aparat de facut exercitii pentru marirea penisului ci pur si simplu te voi invata sa le faci singur, acasa. Daca vrei sa folosesti un aparat special, e alegerea ta, il cumperi pe care vrei, de unde vrei, eu nici macar nu-ti voi recomanda ceva.

Cum funcționează exercitiile de intinderea penisului?

Simplu: penisul tău se conecteaza la corp printr-un țesut puternic, inelastic cunoscut sub numele de ligament suspensor.

Acum ligamentul suspensor este o parte interesantă a anatomieie, pentru ca în timp ce îl tine pe micul membru în loc, îl previne sa obțină adevărata lui dimensiune.

exercitii intinderea penisului

Exercitiile de intindere pentru marirea penisului sunt printre cele mai des intalnite si recomandate de specialisti.

Vedeți voi, ligamentul de suspendare este asemenea unei centuri de siguranța pus peste o persoana supraponderala, într-o mașina mica sport. Este inconfortabil de restrictiva. De fapt, ligamentul suspensor este atât de restrictiv, încât reține câțiva centimetri din penis în spatele osului pubian.

Înlăturarea efectelor de constrangere al ligamentelor suspensoare, te poți aștepta la o lungire a penisului cu aproximativ 5-6 cm.

Cum îți întinzi ligamentul suspensor?

Ai doua opțiuni:

Poți intinde penisul manual, folosind nimic mai mult decât mâinile. Vestea buna este ca nu costa absolut nimic. Dezavantajul consta în faptul ca este nevoie de foarte multă angajare și trebuie să faci acest exercițiu în fiecare zi – timp de aproape 6 luni, pentru a elibera câțiva cm din lungime.

Cum sa îți întinzi penisul manual?

Faceți în fiecare zi următorul lucru:

  • trageți penisul în fata voastră – orizontal cu podeaua – țineți și intindeti (pana în punctul în care simțiți disconfort, dar nu și durere) timp de 30 secunde
  • trageți penisul în sus și faceți același lucru
  • trageți penisul în jos și faceți același lucru
  • trageți penisul în stânga și faceți același lucru
  • trageți penisul în dreapta și faceți același lucru.

Prin urmare, intindeti penisul pentru un total de 2 minute și 30 secunde la fiecare sesiune. Efectuati aceasta rutina de 10 ori pe zi: un total de 23 minute pe zi. Foarte multe persoane care fac exercitii pentru intinderea penisului, folosesc un gel sau o crema precum Titan Gel.

În decursul a 6 luni, va puteți aștepta la o intindere suficienta a ligamentelor pentru a adauga 3-5 cm în lungimea penisului.

Folosirea aparatelor de tractiune

Același lucru poate fi obținut prin folosirea de dispozitive medicale de tractiune – dar fără foarte multă bătaie de cap.

Dispozitivele de tractiune ofera o intindere optimizata și consistenta  ce promoveaza cresteri optime cu un minim de efort. Ele sunt create pentru a fi purtate confortabil sub haine – sunt calibrate medical pentru a promova cresterile maxime- pana la 12 ore pe zi.

Rezultatele: marirea penisului prin intindere, chiar e un mit?

Cresteri mult mai rapide și proeminente ce poți fi obtinute din intinderile manuale. Conform testelor medicale independente, asteptati-va la o creștere a dimenisunii penisului atât în stare flacida cât și în stare erecta, de aproximativ 29% în aproape 4 luni.

Așa este: folosiți dispozitivele medicale de tractiune în decursul a 4 luni și va puteți aștepta la o creștere impresionantă a lungimii  cu aproape 5 cm.

Pe scurt: Indiferent de metoda pe care o alegi, un lucru este sigur: îți poți crește dimensiunea penisului prin intinderile sistematice.

Fie ca optezi pentru intinderile manuale sau folosiți un dispozitiv de tractiune, puteți crește dimensiunea penisului într-un mod considerabil.

Tot ce trebuie să faci este sa începi…si sa continui pana când ai adaugat acei cm extra. Îți spun sigur – probabil știi și tu în sinea ta – efortul merita.

Mai multă încredere, un sex mai de calitate – cu toții ne dorim asta de la viața.

Leave a Reply