Stiai ca: uleiul de Pește Cauzează Celulită??

Ce-este-celulita

Deși nu sună prea tentant, uleiul de pește poate fi extrem de benefic pentru corpul uman. Uleiurile de pește conțin acizi grași omega 3, APE (acid eicosapentaenoic) și ADH (acid docosahexaenoic). Acești acizi nu numai că s-au remarcat ca și remedii inflamatorii, ci au fost dovediți că posedă multe alte beneficii extraordinare pentru sănătate.

Uleiurile omega au ajutat pacienții care suferă de cancer, lupus, hipertensiune, depresie, psoriazis, Alzheimer și chiar și celulită. Modul în care uleiurile omega din pește ajută la reducerea celulitei constă în impactul asupra pereților celulelor pielii. Cu cât mai puternic este peretele celular, cu atât mai netedă este pielea.

Uleiul de pește îmbunătățește sănătatea pielii, lucru care ajută la prevenirea formării celulitei.

Menținerea rigidității pereților celulari poate ajuta la netezirea pielii în zonele afectate de celulită. Dacă sunteți afectați de celulită, menținerea solidității pereților celulari va contribui la aspectul general al pielii și va ajuta „pielea cu aspect de coajă de portocală” să se netezească. Acizii grași esențiali sănătoși ajută la sporirea circulației, reducerea presiunii arteriale, scăderea colesterolului și îmbunătățirea sănătății inimii.

Ce-este-celulita

Toți acest factori vă pot ajuta să câștigați lupta cu celulita. Și iată veștile și mai bune: acizii grași omega, proveniți din pește, sunt PLINI de acizii grași esențiali de care aveți nevoie!

Este la fel de ușor ca și cum ați luă o pastilă pe zi.

De fapt, aveți nevoie doar de o pastilă pe zi pentru a vă ajuta să ajungeți pe drumul spre o sănătate mai bună și spre a scăpa de acea celulită jenantă. Uleiurile de pește pot fi găsite sub formă de pastile, în orice supermarket de alimente sănătoase, magazin de vitamine, magazin alimentar sau farmacie.

Deseori, aceste uleiuri vă pot ajuta cu problemele de zi cu zi și pot acționa că tratamente preventive. Desigur, nu toate remediile casnice funcționează pentru toate cazurile, dar studiile arată că utilizarea uleiurilor omega a ajutat cazuri de celulită din întreagă lume. Opriți-vă în magazinul local pentru alimente sănătoase, cumpărați acest produs și vedeți ce poate face pentru voi!

 

One thought on “Stiai ca: uleiul de Pește Cauzează Celulită??”

Leave a Reply