Unde putem folosit Bitcoin pentru cumparaturi?

bitcoin cumparaturi

Memory Dealers  au o gama de produse hardware. A fost un discipol bitcoin inca de la inceput. AirBaltic , linia aeriana din Letonia, ar putea fi primii care accepta plata in bitcoin, dupa ce a inceput sa accepte aceasta valta digitala din 17 iulie. Un reprezentant al companiei a declarat ca optiunea de a plati cu bitcoin este oferita pentru serviciile de baza, cu exceptia Chinei, Indoneziei, Indiei, Islandei, Iordan, Japoniei, Libanului, Malaieziei, Rusiei, Taiwan si Vietnam. Dupa ce initial si in mod controversat cereau o taxa de 5,99 de euro pentru o tranzactie cu bitcoin, cei de la AirBaltic au renuntat la aceasta taxa.

Air Lituanica, o alta companie aeriana din Europa de Est, accepta de acum si plata in bitcoin pentru biletele de avion, ca parte a unei noi strategii de a adopta metode noi si inovatoare de a isi servi clientii.

CheapAir.com, un website pentru calatorii, bazat in California, a inceput sa accepte platile cu bitcoin in noiembrie 2013 si pana in iulie a anuntat ca a facut mai mult de 1,5 milioane de dolari in vanzari in bitcoin dupa cum citeam recent pe cryptoclub.ro

BTCTrip este un serviciu online dde rezervare a hotelurilor si zborurilor care a fost unul dintre primii din industria sa care a colaborat cu comunitatea bitcoin. Din august 2014,  firma accepta de asemenea platile in dogecoin si litecoin.

bitcoin cumparaturi

Serviciul Theatre Yickets Direct din Regatul Unit a inceput recent sa accepte bitcoin, oferind un serviciu de inregistrare pentru majoritatea spectacolelor din Londra, precum muzicalurile si teatrele din West End.

Honest Brew este o platforma online de bere din Regatul Unit care se specializeaza in tipuri speciale de bere de productie proprie sau ale invitatilor- inclusiv etichete speciale, precum Werid Beard, BrewDog si Pressure Dog.

Cei de la Coco Mats’n More ofera presuri de usa cu logo-ul in bitcoin pentru fanii acestei valute digitale, precum si presuri cu logo-ul “Bitcoin Accepted Here” pentru comerciantii care vor sa promoveze aceasta optiune de plata.

Cei de la CoinDesk descopera in mod frecvent vanzatori locali: Keystone Pet Place o sa se ocupe de toate nevoile animalului tau, The Java Nomad o sa iti trimita boabe proaspete de cafea din Bali si Persian Shoes o sa iti vanda pantofi si genti facute manual din Iran. cativa comercianti locali de nisa o sa accepte doar bitcoin si nu pot accepta alta valuta.

Vestea buna este ca sute de retaileri mici accepta care, de asemenea, accepta si platile cu moneda bitcoin. Unul dintre preferatele noastre aici la CoinDesk (ne-ar place sa avem unul si noi in birou) este frumosul produs facut manual Water Filter Crocs. Cei de la Coinmap UseBitcoins.info au baze de date foarte recente ale acestor destinatii de shopping.

Foloseste moneda bitcoin pentru a obtine discounturi

Purse.io este o piata de tipul “peer- to- peer” care face legatura dintre indivizii care vor sa cumpere obiecte pe Amazon.com la un discount si cei care vor sa cumpere bitcoin prin intermediul unui card de credit sau prin inermediul Paypal. Serviciul sustine unele discounturi potentiale de pana 20% pentru cei care cumpara folosind moneda bitcoin.

Leave a Reply