Poker Traditional sau la Aparate?

Poker Traditional sau la Aparate

Pokerul s-a dovedit a fi un joc foarte iubit pentru ca implica atat norocul cat si inteligenta, iscusinta jucatorului. Pentru ca in cazinouri trebuie sa depui sume de bani reale pentru a putea juca poker iar tensiunea si emotiile sunt evident mai mari, imaginatia jucatorilor a dus la implementarea de jocuri de poker ca la aparate.

Aceste jocuri au loc tot intre oponenti umani dar aflati unori si de cealalta partea a globului. Pentru a juca poker nu trebuie sa sti sa vorbesti o anumita limba, regulile jocului constituindu-se ele in sine intr-o limba universal vorbita.

Poker ca la aparate pot juca si cei care nu au bani dar au strategie de joc, si cei pasionati de jocuri in general, dar si cei care au bani dar nu au timp sa ajunga intr-un cazino, preferand confortul de acasa si faptul ca se pot retrage oricand, fara a pierde sume semnificative de bani.

Cu alte cuvinte, poker ca la aparate poate juca oricine. Totul tine numai de experienta si de dorinta de a juca cat mai bine, de a te afirma in fata celorlalti ca un jucator de poker bun.

Mai toate site-urile care au aceasta sectiune „poker ca la aparate” va vor prezenta un joculet numit „American Poker II”. Acesta are la baza regulile clasice ale jocului.

Poker ca la aparate (Poker online) sau Poker traditional?

Cei mai multi jucatori din cazino va vor spune ca nu se compara jocul pe Internet, online, cu cel real. Jocul traditional iti ofera ocazia sa vezi cu adevarat ce se intampla in jurul tau, sa apreciezi intr-un alt mod ce carti au oponentii tai. Emotia si stapanirea de sine au un rol foarte important in jocul live, in timp ce in poker ca la aparate acestea sunt inexistente.

In plus jocul live nu da motive de ingrijorare din punct de vedere al securitatii. Nu se poate trisa pentru ca toti ochii sunt pe tine ca jucator activ.

In schimb, in cazul acestui poker ca la aparate, daca esti cat de cat priceput, poti cu usurinta sa trisezi, doar pentru a castiga anumite sume de bani virtuali. Pentru banii reali, tensiunea jocului este mult mai mare si posibilitatea ca vreun jucator sa triseze, extrem de mica.

Jocul de poker ca la aparate este mult mai rapid si mai ieftin si in plus iti ofera tot confortul casei in care locuiesti. Vrei sa te opresti poti sa o faci oricand.

Acelasi lucru este valabil si pentru reveniri. Sfaturile jucatorilor profesionisti in materie de poker, indiferent de ce tip este acesta (poker ca la aparate sau poker live) este sa incepeti cu sume mici pana va veti perfectiona tehnicile, pentru ca mai tarziu sa mizati si pe sume mari. Nu va bazati pe imbogatirea imediata pe baza pokerului, anii de experienta isi vor spune cuvantul.

Leave a Reply