Ochelarii de soare Polaroid Eyewear

Polaroid Eyewear

Polaroid Eyewear este un lider mondial in tehnologia optica si un producator de lentile si ochelari de soare , distribuitor global. Polaroid a inventat primul polarizor pentru barbati pentru uz comercial in 1929 si a fost un pionier si expert in tehnologie de polarizare a lentilelor de atunci.

Polaroid Eyewear ramane un lider pe piata in productia de lentile de inalta calitate de polarizare si distribuirea de ochelari de soare polarizate la moda in jurul lumii.

Citeste si despre: ochelarii de soare Police

Cererea pentru ochelari de soare polarizati este intr-o continua crestere pe masura ce oamenii incep sa constientizeze importantaprotectiei impotriva luminilor puternice.

Polaroid Eyewear este pionier si expert in tehnologia lentilelor polarizate precum si un lider in proiectarea ochelarilor de soare. Ochelarii de soare Polaroid, imbina utilitatea cu moda.

Produsele Polaroid nu doar ca stabilesc tendintele – ceea ce le face atat de convingatoare este tehnologia lor unica, oferind protectie impotrivia luminiilor puternice si viziune perfecta, optima protectie contra ultra violetelor si o calitate remarcabila la un raport bun calitate/pret.

Polaroid Eyewear este parte a grupului global StyleMark si are birouri in Marea Britanie, Elvetia, SUA, Italia, Suedia, Olanda, China si Rusia, precum si o retea globala de parteneri de distributie din intreaga lume. Distribuie ochelari de soare pentru urmatoarele marci:

  • Polaroid;
  • Disney;
  • Hello Kitty;
  • Revlon;
  • Sunmate;
  • Columbia.

Promovarea sustenabilitatii

Ca parte a angajamentului companiei pentru protectia mediului inconjurator, inovatiei si tehnologiei, Polaroid Eyewear este un sponsor oficial si furnizor de ochelari de soare al PlanetSolar™, un proiect inovator care promoveaza potentialul de energie regenerabila.

PlanetSolar are un obiectiv ambitios – sa faca posibila navigarea in jurul lumii cu ajutorul energiei solare in monoterapie. Pe drum, le ofera expozitii de invatamant sa exploreze modalitati mai bune de a proteja planeta noastra. Polaroid Eyewear este mandra sa sprijine aceast mare proiect.

Leave a Reply